Як виглядає штаб Чорноморського флоту РФ після удару ЗСУ — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Як виглядає штаб Чорноморського флоту РФ після удару ЗСУ — фото

Як виглядає штаб Чорноморського флоту РФ після удару ЗСУ — фото
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували новий супутниковий знімок штабу Чорноморського флоту Росії після ракетного удару Збройних сил України 22 вересня. Варто звернути увагу на те, що на фото вже немає диму і чітко видно наслідки атаки.

Джерело: "Радіо Свобода"

Як виглядає штаб Чорноморського флоту РФ після удару ЗСУ

Новий супутниковий знімок опублікував сервіс Planet.com.

На фотографії видно пошкоджену будівлю штабу ЧФ РФ і місця влучання ракет.

Фото — t.me/radiosvoboda/48054

Не можна також не згадати про те, що нещодавно в мережі оприлюднили відео, на якому зафіксовано момент влучання ракети в штаб ЧФ РФ у Севастополі.

Що відомо про атаку України на штаб Чорноморського флоту РФ 

Як уже згадувалося раніше, вранці 22 вересня Мініоборони РФ офіційно визнало атаку керованими ракетами та БПЛА літакового типу окупованого Криму. У Москві почали брехати, що окупантам вдалося збити одну ракету та 2 безпілотники.

Згодом стало відомо про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі. Команда глави оборонного відомства Сергія Шойгу заявила про загибель лише одного військового, а згодом взагалі назвала його "зниклим безвісти".

Як повідомляють іноземні медіа, для атаки на штаб Чорноморського флоту Збройні сили України використали ракети Storm Shadow.

За словами очільника Головного управління розвідки України Кирила Буданова, в результаті удару нашої армії по штаб Чорноморського флоту Росії в Севастополі загинули щонайменше 9 осіб, а поранення отримали 16. Глава ГУР також підтвердив, що серед них є російські генерали.

Не можна також не згадати про те, що потужний удар України по штабу ЧФ РФ в тимчасово окупованому місті Севастополь став результатом успішної операції Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?