Росії стає неспокійно в Криму — речник Повітряних сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Росії стає неспокійно в Криму — речник Повітряних сил

Росії стає неспокійно в Криму — речник Повітряних сил
Джерело:  online.ua

За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, військовим злочинцям армії РФ стає дуже неспокійно на території окупованого Криму, про що свідчать недавня хвиля вибухів у Севастополі.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Про що свідчать останні потужні вибухи у Криму  

Я не можу, на жаль, коментувати ці речі. Я думаю, ті, хто може, прокоментують пізніше, тому що і напередодні, і під час, і навіть після операцій, які успішно проводять Сили оборони, потрібна певна тиша. Агентура ворожа не спить, - зазначає Ігнат.

Речник наголосив, що у Криму вже досить неспокійно для окупантів, особливо протягом останнього тижня.

Усі сили оборони, усі служби, які працюють спільно, роблять усі для того, щоб окупантам було неспокійно. Таким чином Сили оборони роблять фразу "Не хочется уезжать из Крыма" знаковою для всіх, - наголошує Ігнат.

Що відомо про прильоти у штаб Чорноморського флоту РФ у Севастополі

Внаслідок нової атаки по об'єктах армії РФ в окупованому Криму було зруйновано будівлю штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Очевидно, ракета влучила просто у ціль, уразивши військовий об'єкт противника. Внаслідок удару штаб ЧФ РФ зазнав значних руйнувань, спалахнула пожежа.

Тим часом кримські пабліки публікують фото наслідків удару по штабу російського флоту. Фото свідчать про те, що знищено дах та кілька поверхів будівлі. Від вибухової хвилі повилітали усі шибки. Наразі окупанти попереджують про небезпеку повторних ударів.

Російські пропагандисти пишуть, що вибухова хвиля від ракетного удару в Севастополі "була божевільна".

За кілька хвилин до удару росіяни перекрили рух автотранспорту Керченським мостом. Морський транспорт у Севастополі також припинив роботу.

Росіяни переживають, що "можлива ще одна атака", просять не виїжджати до центру міста, не виходити з будівель та пройти до укриття.

Вже після удару у Севастополі нарешті включили сирену. Евакуація дітей з дитсадка у Севастополі.

РосЗМІ пишуть, що уламки після ракетного удару по штабу ЧФ РФ "розкидані на сотні метрів", а "до місця НП їде велика кількість карет швидкої допомоги".

Окупанти стверджують, що також було збито ракету "за Бахчисараєм", там "від уламків спалахнула трава".

Читайте також: 

  • У Севастополі пролунали потужні вибухи — деталі;

  • У РФ таємно визнали ураження трьох човнів та знищення системи ППО за два дні — дані російської розвідки

  • Шокові удари та таємні операції ЗСУ поставили під загрозу збереження Росією Криму — The Telegraph

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?