У Севастополі пролунали потужні вибухи — деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Севастополі пролунали потужні вибухи — деталі

У Севастополі пролунали потужні вибухи — деталі
Джерело:  online.ua

22 вересня в окупованому Севастополі пролунали вибухи. Окрім цього окупаційна влада перекрила рух Кримським мостом через Керченську протоку.

Джерело:   Кримський вітер

Вибухи в Севастополі 22 вересня

Як зазначається, у Севастополі було чутно потужні вибухи. Окупанти увімкнули димову завісу у Севастопольській бухті. Прохід для суден там закрили.

Фото – t.me/Crimeanwind

Фото – t.me/Crimeanwind

Тим часом окупаційна "влада" півострова повідомляє про "розмінування" у Феодосії. При цьому рух Кримським мостом теж перекрили.

Крім того, місцеві Telegram-канали повідомляють, що у районі селища Чорноморське зафіксували запуск ракет. Ймовірно, це російська ППО.

Вибухи в окупованому Криму

20 вересня в окупованому Інкермані помітили дим, потім стало відомо, що росіяни увімкнули димову завісу.

Пізніше у районі Севастополя пролунали вибухи, окупанти традиційно заявили про роботу ППО. За їхніми словами, поблизу Верхньосадового та Качі нібито упали збиті безпілотники, там виникли пожежі.

У ЗСУ підтвердили, що завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового. Джерела в СБУ повідомили, що внаслідок атаки була уражена не лише жива сила противника, але й коштовні військові системи.

Також 21 вересня за інформацією пропагандистського Telegram-каналу, вибухи були чутні в районі мису Фіолент та Балаклави у Севастополі.

При цьому, за непідтвердженою інформацією, на Фіолент начебто прилетіла ракета.

Читайте також:

  • У РФ таємно визнали ураження трьох човнів та знищення системи ППО за два дні — дані російської розвідки

  • Шокові удари та таємні операції ЗСУ поставили під загрозу збереження Росією Криму — The Telegraph

  • У мережі зʼявилися фото пошкодженого підводного човна "Ростов-на-Дону"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?