Армія РФ розмістила підрозділи хімзахисту на території найбільшого заводу в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ розмістила підрозділи хімзахисту на території найбільшого заводу в Криму

Армія РФ розмістила підрозділи хімзахисту на території найбільшого заводу в Криму
Джерело:  online.ua

Аналітики з Центру національного спротиву зазначають, що злочинна армія РФ розмістила підрозділи хімічного та біологічного захисту на території найбільшого в Криму підприємства "Кримський титан" в окупованому Армянську.

Джерело: сайт ЦНС

Що відомо про хімічні війська окупантів в Армянську 

Зазначається, що наразі на території підприємства окрім особового складу також розміщена військова техніка.

Причини появи військ радіохімзахисту на підприємстві поки не зрозумілі.

Це може бути навчання чи вимоги командування окупаційних військ.  Проте Центр національного спротиву закликає мешканців Армянську тимчасово утриматися від прогулянок на відкритому повітрі, - йдеться у повідомленні аналітиків.

Також у ЦНС нагадали, що розміщення військ на об'єктах хімічної промисловості порушує норми міжнародного гуманітарного права.

Між тим керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін зазначив, що ворожі ДРГ намагаються влаштувати провокації поблизу херсонських островів.

Однак, за словами військового, такі дії окупантів не становлять загрози для ЗСУ.

Єрін наголосив, що на півдні України військові терористичної російської армії переходять до глухої оборони. Проте окупанти намагаються спровокували захисників провокаціями на островах поблизу Херсона.

Єдине, як діє противник - це окремі невеликі диверсійно-розвідувальні групи здійснюють спроби рухів в акваторії Дніпра, поблизу островів або на самих островах біля Херсона. З метою здійснити якісь спроби перевірки на міцність наших захисників, а також ведення певних спостережень, - зазначив Єрін.

За його словами, подібні провокації ворог влаштовує далеко не кожен день, а українські військові успішно ліквідовують окупантів.

Час від часу вони відбуваються. Сказати, що вони носять постійний, регулярний характер не можна. Бувають дні, коли таких вилазок не відбувається, а бувають дні, коли по декілька разів. Як правило, в окремих погодних умовах, коли є туман чи інші природні обставини, які перешкоджають більш широкому спостереженню, - пояснив Єрін.

Читайте також

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?