Армія РФ уже прописує плани втечі із Запорізької області — мер Мелітополя Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ уже прописує плани втечі із Запорізької області — мер Мелітополя Федоров

Армія РФ уже прописує плани втечі із Запорізької області — мер Мелітополя Федоров
Джерело:  online.ua

Серед російських окупантів, які наразі знаходяться на окупованій частині Запорізької області, продовжує стрімко наростати паніка. Ба більше, армія РФ навіть почала прописувати можливі варіанти втечі у разі потужного контрнаступу ЗСУ. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Росіяни готуються до можливої втечі з окупованої частини Запоріжжя

За словами Федорова, чимало росіян мріють про те, щоб втекти, поки не пізно, однак у них немає такої можливості.

Паніка серед окупантів наростає, але бігти їм ніхто не дає. Навпаки, можна сказати, їх кайданами прикували до Мелітополя, тому що, якщо побіжить один, то побіжать всі — ми це всі розуміємо.

Мер міста звертає увагу на те, що приводів для нарощування паніки наразі є декілька. Одна з них — матеріальна.
Йдеться про те, що колаборанти перестали отримувати заробітну плату в тимчасово окупованій Запорізькій області.

Згідно з даними Федорова, є затримки, які почалися ще в грудні 2022 року, й досі цю проблему окупантів ніхто не вирішив.

Також ворог почав прописувати план евакуації з тимчасово окупованої Василівки, почав виставляти в тимчасово окупованому Молочанську автобуси для евакуації сімей колаборантів. Це про що говорить? Про те, що вони дійсно оцінюють таку загрозу й готуються до цього.

Росіяни усвідомлюють, що вже програли війну

За словами Івана Федорова, колаборанти також бачать тенденції та розуміють, що відбувається.

Вони тривалий час слухали брехню Кремля про те, що Україну незабаром програє війну, однак цього не сталося.

Їм брехали, що президент Зеленський втече, що Київ впаде за три дні. Потім, після втечі з Харківської області та Херсону, Путін заговорив про те, що ці регіони не є пріоритетними для РФ.

Ми бачимо, що є тенденція до зменшення апетитів ворога, і колаборанти це також розуміють. І тому сьогодні дійсно є паніка. І вчора я зі своїми колегами обмінювався інформацією й дізнався, що окупанти, які знаходяться в різних лікарнях, бідкаються, що їх не заберуть звідти, коли армія РФ почне відступати. Це яскраво демонструє те, як сьогодні відчувають себе колаборанти окупанти на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?