Армія РФ в черговий раз зазнала численних втрат під Лиманом та Куп'янськом — Череватий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ в черговий раз зазнала численних втрат під Лиманом та Куп'янськом — Череватий

Армія РФ в черговий раз зазнала численних втрат під Лиманом та Куп'янськом — Череватий
Джерело:  online.ua

За словами речника Оперативного угруповання ЗСУ "Схід" Сергія Череватого, протягом доби українські військові в раойні Лиману та Куп'янська ліквідували 34 солдати злочинної армії РФ та знищили танк Т-90.

Джерело: заява Череватого

Що відомо про ситуацію в районі Лимана та Куп'янська 

На Лиманському та Куп’янському напрямках під час трьох боєзіткнень вбито 34 окупанти, 79 поранено, ще трьох взято у полон, - повідомив Череватий.

Зазначається, що позиції українських військових і населені пункти росіяни за добу обстріляли 605 разів. Здійснили 16 авіанальотів.

На цій ділянці фронту підбито ворожі: танк Т-90, БМП-2, БТР-80, САУ "Гвоздика", дві станції радіоелектронної боротьби "Силок" і дві реактивні системи залпового вогню "Град", - підкреслює Череватий.

Що відомо про поточні втрати армії РФ на Донеччині 

Череватий зазначив, що загалом протягом доби українські військові ліквідували на Донеччині 133 кремлівських загарбники та знищили 8 ворожих складів із боєприпасами.

Під час відбиття ворожих атак на Донеччині за добу було знищено 133 окупанти, 176 зазнали поранень. Також було знищено дві станції радіоелектронної боротьби, дві САУ, дві гаубиці, одну БМП та вісім складів боєкомплектів, - підкреслив спікер ОК "Схід".

За його словами, ворог досі має достатній запас боєприпасів, проте наші захисники роблять все для того, щоб цих запасів ставало менше.

Він також зазначив, що під час вдалих операцій ЗСУ, як наприклад звільнення Харківщини, Збройні сили України "затрофеїли" багато новітньої техніки окупантів, через що наразі спостерігається використання ворогом застарілої техніки. Мова йде про БМП-1 та БТР-60, танки Т-62 тощо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?