Віримо в успіх контрнаступу ЗСУ — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Віримо в успіх контрнаступу ЗСУ — Зеленський

Віримо в успіх контрнаступу ЗСУ — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський зазначив, що Україна вірить в успішне проведення контрнаступальної операції і деокупацію захопленних Росією теріторій. Наразі триває підготовка і очікуються ще певні елементи військової підтримки від західних партнерів. 

Джерело: пресконференція глави держави

ЗСУ готові до успішного проведення контрнаступу 

Ми віримо у успіх нашого контрнаступу. Це дуже важливо. Ми робимо максимум. Не лише наші військові, а й наше суспільство. Ми дійсно готуємося до контрнаступу і ми не думаємо про те, що у нас може не бути успіху. У мене є єдина мета і ціль. Я впевнений що результату ми досягнемо. Я не можу сказати, що 100-відсотковий успіх гарантовано, бо ніхто цього не знає, - наголосив Зеленський.

Президент зазначив, що не вірно говорити про успіх, враховуючі, що він досягається ціною людських втрат.

Навіть якщо ти перемагаєш у певних сферах, ви програєте - втрачаєте людей. І ці втрати для нас дуже болючі. У будь-якому випадку ми підемо вперед. Ми очікуємо дечого від наших партнерів, - підкреслив президент.

На росіян чекають погані новини 

Зеленський зазначив, що його візити до країн західних партнерів України принесуть дуже погані новини для Росії.

За словами глави держави, йому дуже непросто покидати країну під час війни й здійснювати візити до міжнародних партнерів України.

Я не хочу демотивувати цим суспільство у себе в країні, солдатів. Я їду з країни на короткий термін тому, що це потрібно, а не тому, що я хочу. Для того, щоб привезти для росіян деякі погані новини я зараз у Гаазі, вчора був у Фінляндії, недалеко від справедливості, - зазначив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?