Це не ми. У Зеленського прокоментували атаки на Кремль
Категорія
Україна
Дата публікації

Це не ми. У Зеленського прокоментували атаки на Кремль

Це не ми. У Зеленського прокоментували атаки на Кремль
Джерело:  online.ua

Михайло Подоляк виключив причетність України до атаки безпілотниками у Кремлі. Він зазначив, що Україна веде виключно оборонну війну.

Джерело: Михайло Подоляк

Подоляк заперечив причетність України до атаки Кремля

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не причетна до атаки БпЛА у Кремлі.

Він заявив, що такі вибухи пов’язані з підготовкою РФ масштабного терористичного акту. І такі методи притаманні саме Росії.

Щодо дронів над Кремлем. Все передбачувано… Росія явно готує масштабний терористичний акт. Тому спочатку затримує в Криму велику групу начебто диверсантів. А потім демонструє “дрони над Кремлем”, – пише Подоляк.

Він заявив, що Україна веде виключно оборонну війну і не атакує об‘єкти на території Росії, адже це не вирішує воєнних задач.

На його думку, РФ використала таку тактику для виправдання численних атак по цивільній інфраструктурі України.

Подоляк також зазначив, що активізація невідомих БпЛА на території РФ свідчить про роботу сил спротиву.

Як відомо, дрони можна купити в будь-якому військторгу... Бо втрата силового контролю над країною з боку клану Путіна очевидна. Але ж, з іншого боку, Росія постійно говорила про свій тотальний контроль над повітрям. Одним словом, щось в Рф відбувається, але точно без дронів України над Кремлем, – сказав він.

Атака безпілотників на Кремль

Вночі 3 травня поблизу Кремля пролунали потужні вибухи. За словами місцевих мешканців, вони бачили іскри в небі. Пресслужба російського диктатора Володимира Путіна стверджує, що українські безпілотники "намагалися завдати удару" безпосередньо по резиденції президента РФ. На одній із веж Кремля почалася пожежа.

Команда Володимира Путіна, коментуючи атаку безпілотників, заявила, що "російська сторона залишає за собою право вжити заходів у відповідь там і тоді, де і коли вважатиме за потрібне".

Ба більше, цю атаку російська влада називає "спланованою терористичною акцією" і "замахом на президента Росії".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?