Бігає та випрошує. Резніков висміяв абсурдну поведінку команди Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Бігає та випрошує. Резніков висміяв абсурдну поведінку команди Путіна

Бігає та випрошує. Резніков висміяв абсурдну поведінку команди Путіна
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони України Олексій Резнікова зізнався, що його дуже дивує у поведінці команди російського диктатора Володимира Путіна. За його словами, Росія "бігає ринком" та випрошує снаряди попри те, що їх у її армії наразі є дуже багато.

Джерело: " РБК-Україна"

Резніков зізнався, що не розуміє у поведінці Росії

У нас є інформація, що вони бігають ринком і просять снаряди, наперед рахують. У них, звичайно, божевільні ресурси і я б не давав хороших новин, що в них закінчилися снаряди і ми завтра переможемо. Ні, на жаль, їх дуже багато, - наголосив глава українського оборонного відомства.

Олексій Резніков звертає увагу на те, що російські загарбники "стріляє, не думаючи", використовуючи, зокрема, вогневий вал.

Окрім того, зазначається, що Кремль намагається знайти снаряди у Північній Кореї та Ірані.

Журналісти також поцікавилися у міністра, чи може Росія забезпечити себе самотужки.

Вони вже розуміють, що не тягнуть, - підкреслив Олексій Резніков.

Що відомо про спроби РФ отримати зброю у своїх партнерів 

Декілька місяців тому офіційний Вашингтон попередив Україну та міжнародну спільноту про те, що команда Путіна почала звертатися за зброєю до інших країн.

Згідно з даними американських розвідників, країна-агресорка купує мільйони артилерійських снарядів і ракети малої дальності у Північної Кореї.

Окрім того, Білий дім уже звинуватив Північну Корею у таємному постачанні Росії значної кількості артилерійських снарядів для використання у війні в Україні і намаганні приховати ці поставки.

Відповідно до розвідувальних даних, боєприпаси нібито відправляються до країн Близького Сходу або Північної Африки, але насправді призначаються для Росії. Крім того, Сполучені Штати вважають, що Іран відправив до Росії артилерійські і танкові снаряди, у відповідь РФ може надати Ірану винищувачі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?