Опозиція РФ обговорила майбутній розпад Росії. З чого все може початися
Категорія
Політика
Дата публікації

Опозиція РФ обговорила майбутній розпад Росії. З чого все може початися

Опозиція РФ обговорила майбутній розпад Росії. З чого все може початися
Джерело:  online.ua

У Штатах розпочався шостий Форум вільних народів Постросії. Варто звернути увагу на те, що його головна тема – "Нове майбутнє Північної Євразії: архітектура постросійського простору". Зокрема, там обговорили, які фактори можуть наблизити руйнування Росії.

Джерело: Hudson Institute

Як може розпочатися майбутній розпад РФ

Форум розпочався 25 й триватиме до 28 квітня. Це – вже шостий такий форум.

Один із представників руху "Вільна Інгрія" Денис Угрюмов переконаний у тому, що майбутній розпад Росії може розпочатися з приморського Калінінграду.

За його словами, там найбільший потенціал наразі. Активіст також прогнозує, що далі просто спрацює ефект доміно.

Денис Угрюмов зазначає, що тоді російський диктатор буде змушений відкликати з фронту загарбників, щоб ті спробували навести "порядок" всередині Росії.

Якщо ж бункерний дід це зробить, це ослабить позиції Росії на усіх напрямках. Окрім того, можуть бути й інші сценарії. Як тільки у центральному апараті Росії станеться якийсь колапс, наприклад, помре Путін, - у Росії почнеться політична турбулентність, - озвучив свій прогноз російський опозиціонер.

Що важливо розуміти, Інгрія – це історичний регіон, який розташований на березі Неви. Зокрема, там знаходиться Санкт-Петербург. На переконання активістів руху "Вільна Інгрія", їхня земля матиме шанс стати незалежною державою.

Що також важливо знати про Форум Вільних Народів Постросії

Форум Вільних Народів Постросії  — це платформа комунікації лідерів регіональних рухів та представників корінних народів Росії, що має на меті повну, контрольовану й ненасильницьку реконструкцію РФ, безумовними складовими якої будуть процеси деімпереалізації, деколонізації, денацифікації, демілітаризації та денуклеаризації сучасної російської держави.

Варто звернути увагу на те, що головна мета цього Форуму — розпад Російської Федерації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?