Військові РФ скаржаться на старе озброєння та безлад в армїі — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ скаржаться на старе озброєння та безлад в армїі — перехоплення ГУР

Військові РФ скаржаться на старе озброєння та безлад в армїі — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

З перехоплених розмов російських військових представники Головного управління розвідки Міноборони України дізнались, що окупанти скаржаться на нестачу сучасних озброєнь та критикують власне командування, яке підтримує безлад в армії.

Джерело: Telegram ГУР

Що відомо про проблеми армії РФ у війні проти України 

Зокрема, в одній з перехоплений розмов військовий армії РФ зізнається своєму товаришу, що в них закінчується озброєння та техніка.

При цьому, за його словами, командування байдуже ставиться до військових, адже ніхто з командирів не перебуває на передовій.

І як ось воювати з таким озброєнням? Виродки погані. Офіцери, ця Москва, ці депутати, бл*дь. Все мотлох зганяють коротше в утилізацію, - заявляє російський військовий.

Знайомий у відповідь висловлює подив тим, що злочинна російська армія не завдає ударів по українських населених пунктах авіабомбами.

Він цинічно висловив переконання, що це нібито дозволить прискорити перемогу російської армії.

Співробітники ФСБ у Новій Каховці переодягаються у цивільне 

За інформацією речника Оперативного командування "Південь" Владислава Назарова, в окупованій Каховці на Херсонщині діють переодягнені у цивільне співробітники ФСБ.

Вони спілкуються українською мовою і провокують місцевих жителів на відверті розмови. Після цього багатьох затримують.

Співробітники ФСБ перевдягаються у цивільний одяг та спілкуються з місцевими жителями, намагаються втертися до них в довіру. Можуть спілкуватись українською мовою та навіть висловлювати проукраїнську позицію для виявлення та затримання патріотів. Стосовно затриманих осіб загарбники проводять фільтраційні заходи – допити та катування, - підкреслив Назаров.

Він просить всіх, хто може, повідомляти про такі провокації щодо близьких та знайомих, які проживають на тимчасово окупованій території Херсонщини.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?