Могли б погодитися на "почесну капітуляцію". Солдатам РФ роздають пам’ятки про війну
Категорія
Світ
Дата публікації

Могли б погодитися на "почесну капітуляцію". Солдатам РФ роздають пам’ятки про війну

Могли б погодитися на "почесну капітуляцію". Солдатам РФ роздають пам’ятки про війну
Джерело:  online.ua

Військове командування РФ почало видавати пам’ятки для солдатів, яких відправляють до України. У них Кремль вкотре намагається ідеологічно обґрунтувати необхідність війни. Однак, що цікаво, також натякає, що міг би погодитися на "почесну капітуляцію", а захоплені території України на своїх картах позначає звільненими.

Джерело: росЗМІ

Російські окупанти отримали дивні пам’ятки про війну

Журналісти звернули увагу на те, що на обкладинці брошури, яку випустив Західний військовий округ, намальована карта України: Криму на ній немає, а інші окуповані території жодним чином не позначені, ніби їх уже звільнили або ніколи не захоплювали.

Фото - скриншот

Окрім того, російських загарбників вкотре намагалися переконати, що США, мовляв, захотіли "дестабілізувати" Росію, зіткнувшись із "дефіцитом ресурсів". Кремль бреше, що Вашингтон захотів "висмоктати всі соки" з Росії.

Країни Заходу вже не влаштовує "почесна капітуляція" Росії. Їхня мета - занурення країни в хаос і анархію, знищення державності, розчленування країни, - написано в пропагандистській брошурі.

Офіційна Москва також традиційно повторила брехню про те, що "активні нацисти" і винуватці "численних кривавих злочинів київського режиму" заслуговують виключно на те, щоб їх "віддали під суд".

Кремль не забув згадати про Сталіна та його накази

Не забули автори цього дивного документа й проаналізувати ганебний російський відступ восени 2022 року.

На цьому тлі вони нагадали про сталінський наказ № 227, більш відомий як "Ні кроку назад!".

Що важливо розуміти, цей документ забороняв військовим відступати без відповідного наказу; наказував "винищувати" "панікерів і боягузів" на місці; запроваджував загороджувальні загони у складі армій і штрафні частини, куди за рішенням командування направляли військових, які завинили в порушенні дисципліни "через боягузтво або нестійкість".

За словами інсайдерів російських опозиційних журналістів, перед початком повномасштабного вторгнення солдатам РФ ніхто подібні брошури не роздавав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?