Ігри закінчилися. Аналітик вказав на фінальне рішення Заходу щодо Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ігри закінчилися. Аналітик вказав на фінальне рішення Заходу щодо Путіна

Ігри закінчилися. Аналітик вказав на фінальне рішення Заходу щодо Путіна
Джерело:  online.ua

За словами журналіста та політичного аналітика зі США Армена Чібухчяна, у Кремлі почався справжній переполох після видачі ордера МКС на арешт російського диктатора Володимира Путіна. Російської "еліти" остаточно усвідомили, що їм не вдасться домовитися із Заходом, поки президентом РФ залишається Путін. Тому вони уже обговорюють можливі способи усунення очільника Кремля.

Джерело: "24 Канал"

Захід підштовхує еліти РФ до усунення Путіна

Аналітик прокоментував скандальний запис розмови російського мільярдера Фархада Ахмедова та продюсера Йосипа Пригожина.

На переконання Армена Чібухчяна, цей запис точно не є фейком та яскраво ілюструє реальні настрої, які панують у російських елітах.

Тема, логіка, деталі – треба бути професіоналами, щоб зробити такий фейк. Такі розмови наразі між російськими елітами, – пояснює експерт.

За його словами, те, що запис зробили кілька місяців тому, теж можна вважати безперечним фактом. Армен Чібухчян звертає увагу на деталь про місяць – Ахмедов та Пригожин говорять про лютий.

В мене відчуття, що запис був зроблений у січні. Цікаво, чому тільки зараз випущений? За логікою, він став актуальніший після рішення МКС. Російській еліті зараз терміново треба позбутися Путіна, – зазначає аналітик.

На переконання експерта, ордер МКС – це спроба Заходу підштовхнути оточення Путіна до фінального рішення.

Міжнародна спільнота дала чітко зрозуміти, що з чинним президентом РФ більше ніхто не буде вести переговори.

Це натяк для російської "еліти": ігри закінчилися, ви маєте визначитися, що хочете. Якщо хочете відкрити дорогу – вирішуйте питання всередині країни. Треба людина, яка погодиться на умови Заходу та України. Захід дав зрозуміти, що з Путіним закінчено, – наголошує аналітик.

Хто може стати ймовірним наступником Путіна — прогноз експерта

Згідно з даними політолога Олександра Антонюка, ФСБ Росії уже почала активно шукати заміну очільнику Кремля Володимиру Путіну.

Новим главою РФ може стати колишній віцепрезидент країни-агресорки Олександр Руцкой.

Процеси формування транзиту влади у Росії дійсно відбуваються. Вони тривають вже кілька місяців. Просто поки що це не стало відкритим трендом, - зазначає експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?