ФСБ "вживає заходів" після зливу таємної розмови про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

ФСБ "вживає заходів" після зливу таємної розмови про Путіна

ФСБ "вживає заходів" після зливу таємної розмови про Путіна
Джерело:  online.ua

Нещодавній витік розмови між російським бізнесменом Фархадом Ахмедовим та музичним продюсером Йосипом Пригожиним викликав занепокоєння в Росії. За деякими даними, в записі торкнулися теми, які можуть вплинути на політичну ситуацію в країні. Після цього силові структури Росії отримали наказ "вжити заходів" у зв'язку з цією ситуацією.

Джерело: росЗМІ

ФСБ "вживає заходів" після зливу таємної розмови про Путіна

Нещодавно в інтернеті почав поширюватися аудіозапис перехопленої розмови між Пригожіним та Ахмедовим. Протягом 30 хвилин на записі співрозмовники обговорюють ситуацію в Україні, майбутнє Росії та відносини високопосадовців із найближчого оточення Путіна.

Пізніше Йосип Пригожин заявив, що аудіозапис є підробленим. Проте, згідно з повідомленнями видання, така заява може бути спробою зняти з себе відповідальність.

Запис розмови Пригожина та Ахмедова справжній, керівництво ФСБ днями провело нараду і дало команду підлеглим вжити заходів, - повідомило росЗМІ джерело в спецслужбах РФ.

Що відомо про розмову між Пригожіним та Ахмедовим

Журналісти опублікували запис телефонної розмови, голоси в якій нагадують голоси російського мільярдера Фархада Ахмедова та музичного продюсера Йосипа Пригожина.

З аудіозапису, який з'явився в мережі, можна зробити висновок, що розмова між схожими на Фархада Ахмедова та Йосипа Пригожина голосами відбулася приблизно два місяці тому. У ході розмови співрозмовники, які, здається, є членами еліти Російської Федерації, висловлюють страх і невдоволення у зв'язку з ситуацією навколо війни в Україні. Вони також критикують корупційно-диктаторські порядки режиму, який, на їхню думку, спричинив збагачення еліти РФ протягом багатьох років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?