Армія РФ в Україні провалює військові плани через страшні втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ в Україні провалює військові плани через страшні втрати

Армія РФ в Україні провалює військові плани через страшні втрати
Джерело:  online.ua

Представники розвідки Великої Британії зазначають, що через страшні втрати та масове дезертирство в кремлівській окупаційній армії почала спостерігатись гостра нестача особового складу, що ставить під загрозу всі військові плани Кремля.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Наступ окупантів на Донбасі опинився під загрозою через страшні втрати 

За словами представників британської розвідки, наразі командуванню кремлівської окупаційної армії доводиться вирішувати непросте питання, чи перекидати наявні резерви для підтримки наступу на Донбасі, або відправляти їх для зупинки контрнаступу ЗСУ на Херсон.

Так, для наступу на Донбасі Кремль використовує сили шести окремих армій. У повному складі, перед вторгненням, ці формування були створені приблизно на 150 тисяч особового складу.

За даними британкою розвідки, в останні тижні Росія часто діяла групами розміром з роту чисельністю близько 100 осіб при проведенні наступальних операцій в будь-якому одному секторі за раз.

Росія з усіх сил намагалася підтримувати ефективну наступальну бойову міць з самого початку вторгнення, і ця проблема, ймовірно, стає все більш гострою. Крім серйозної нестачі особового складу, російські планувальники стикаються з дилемою: перекидати резерви на Донбас або захищатися від українських контратак на південно-західному Херсонському напрямку, - повідомляють в Міноборони Великої Британії.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Заявлена найближча політична мета Росії - захопити всю Донецьку область.

У той час як Росія все ще може продовжувати територіальні завоювання, їх оперативний темп і швидкість просування, ймовірно, будуть дуже повільними без значної оперативної паузи для реорганізації та переоснащення, - зазначають представники розвідспільноти Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?