Армія РФ вдарила балістикою по центру Чернігова. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдарила балістикою по центру Чернігова. Є загиблі та поранені

Армія РФ вдарила балістикою по центру Чернігова. Є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

Вранці 19 серпня армія Російської Федерації вдарила по центру Чернігова, за попередніми даними, балістичною ракетою. Є загиблі та поранені серед мирних мешканців міста.

Джерело: Володимир ЗеленськийВ’ячеслав Чаус, "Суспільне Чернігів"

ОНОВЛЕНО О 13:10: Відомо про 5 загиблих, 37 поранених, серед яких 11 дітей

Росіяни завдали удару по центру Чернігова: що відомо

Ворог обстріляв центр Чернігова. Ймовірно балістична ракета. Залишайтесь в укриттях. Деталі згодом, - йдеться в повідомленні.

В результаті обстрілу російськими окупантами центру міста є поранені та загиблі. Цю інформацію підтверджують журналісти, які вже приїхали на місце події.

Повітряні сили Збройних сил України повідомляли про ракетну небезпеку для Чернігівської, Полтавської та Сумської області – а пізніше також про загрозу застосування ворогом ударних БпЛА по Чернігівській області.

Як Зеленський відреагував на новий удар Росії по Чернігову

Український лідер Володимир Зеленський уже опублікував відео наслідків атаки ворога на місто.

Він також пообіцяв, що Україна обов'язково помститься російським загарбникам за кожний теракт прости мирного населення нашої країни.

Ось що таке сусідство з терористичною державою, ось проти чого ми об’єднуємо увесь світ. Російська ракета влучила просто в центр міста, у наш Чернігів. Площа, політехніка, театр. Звичайний суботній день, який Росія перетворила на день болю та втрат. Є загиблі, є поранені. Мої співчуття тим, хто втратив рідних… Усі служби працюють на місці: рятувальники, поліція, медики. Кожен, хто потрібен. Зробимо ще більше для консолідації світу проти російського терору. Дамо ще більше нашій державі для захисту життя.

За словами Володимира Зеленського, влада не розглядає іншого варіанту завершення війни, окрім програшу армії РФ на полі бою.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?