Російська армія масовано обстріляла Херсонщину. Загинуло 5 дорослих та дитина
Категорія
Україна
Дата публікації

Російська армія масовано обстріляла Херсонщину. Загинуло 5 дорослих та дитина

Російська армія масовано обстріляла Херсонщину. Загинуло 5 дорослих та дитина
Джерело:  online.ua

Російська армія масовано обстріляла Херсонщину. Загинуло 5 дорослих та дитина, якій не було ще місяця від дня народження.

Джерело: Олександр Прокудін

Вранці на Херсонщині загинуло 6 мирних жителів

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Ще один трагічний день для Херсонщини… Зранку російські терористи криють вогнем мирні населені пункти регіону. Ворог прицільно бʼє по житлових будинках та цивільній інфраструктурі, є поранені та загиблі.

Так, за словами Прокудіна, у Широкій Балці російська армія вбила місцевого жителя та родину — чоловіка, дружину та дівчинку, якій було лише 23 дні від народження.

Єдиний, хто вижив після російського удару по оселі, — 12 річна дитина. Хлопчик знаходиться у критичному стані, лікарі борються за його життя.

У Станіславі загинули два чоловіки, 71 та 57 років. Ще в однієї жінки – легкі поранення.

Обстріляла армія РФ і магазин у Комишанах. Внаслідок чого 49-річний чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості, а 51-річна жінка – легкі.

У Золотій Балці ворожим вогнем пошкоджено щонайменше пʼять житлових будинків. Легкі уламкові поранення отримала 61-річна жінка, її доставили до медзакладу, - написав Прокудін.

Херсонщина цілодобово потерпає від російських обстрілів

Армія РФ з самого ранку 11 серпня масштабно обстрілює Херсонську область, є поранені. На пункт видачі гуманітарної допомоги скинуто вибухівку.

Близько 4:00 у Комишанах ворог ударив по житловому будинку. Поранення отримали троє жінок, 50, 65 та 84 роки. Каретою швидкої постраждалих шпиталізували, їм надається необхідна допомога, – розповіли у ОВА.

Також о восьмій ранку росіяни скинули з безпілотника вибухівку на центр видачі гуманітарної допомоги у Бериславі. Люди не постраждали.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?