Армія РФ вдарила дронами по Білій Церкві на Київщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдарила дронами по Білій Церкві на Київщині

Армія РФ вдарила дронами по Білій Церкві на Київщині
Джерело:  online.ua

Керівник Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив про атаку кремлівської армії іранськими дронами по Білій Церкві на Київщині.

Джерело: Telegram-сторінка Олексія Кулеби

Що відомо про атаку кремлівської армії по Білій Церкві 

Зазначається, що через атаку ворожими безпілотниками постраждав інфраструктурні об'єкти.

Є інформація про кілька вибухів у Білій Церкві. За попередніми даними, місто атаковане дронами-камікадзе. Через це - пожежі на об'єктах інфраструктури. Є один потерпілий, - зазначив Кулеба.

Приблизно о 4:06 ранку ворог повторно атакував місто безпілотниками.

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий просить мешканців, які мешкають біля епіцентру пожежі, не підходити до вікон і в жодному разі не відкривати їх, доки пожежу не ліквідують.

Обстріли на Дніпропетровщині 

Протягом ночі кремлівські окупанти обстрілювали Нікопольский район з РСЗВ "Град" та важкої артилерії.

За інформацією керівника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, у Червоногригорівській громаді два будинки знищено, до 20 постраждали. Російські снаряди пошкодили два ліцеї, церкву, магазин, газопровід та лінії електропередач.

У Нікополі обстрілом пошкодили базу відпочинку.

У Марганецькій громаді рятувальники продовжують обстеження території. Масштаби руйнувань з'ясовуються.

Обстріли на Донеччині 

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко зазначив, що через ворожі обстріли протягом минулої доби загинула одна цивільна людина та ще шестеро осіб отримали поранення.

За 4 жовтня росіяни вбили 1 мирного жителя Донбасу - на станції Майорськ у Зайцевому. Ще 6 людей отримали поранення, - зазначив Кириленко.

Між тим представники командування Повітряних сил ЗСУ повідомили про збиття 6 ворожих дронів на півдні України.

Уночі 5 жовтня російські окупаційні війська атакували Україну безпілотниками-камікадзе "Shahed-136". Шість дронів-камікадзе знищено зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил на півдні країни, - зазначають представники ПС ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?