Армія РФ вдарила по Дніпропетровській області – є загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдарила по Дніпропетровській області – є загиблий

Армія РФ вдарила по Дніпропетровській області – є загиблий
Джерело:  online.ua

24 квітня російські окупанти завдали нового ракетного удару по Павлоградському району Дніпропетровської області - загарбники поцілили у залізничну інфраструктуру та у промисловий об'єкт. За попередніми даними, загинула одна людина.

Джерело: Телеграм-сторінка очільник Дніпропетровської ОДА (ОВА)  Валентина Резніченка

Одна людина загинула через удар РФ по Дніпропетровщині

У нас три нічні "прильоти" – у Павлоградському районі. Ракета влучила в залізничну інфраструктуру. Загинув 48-річний чоловік. Знищено 8 будівель. Під завалами три легкові та одна вантажна автівки. Вибуховою хвилею повибивало шибки та заблокувало двері у житловому будинку поряд, - йдеться в повідомленні Валентина Різніченка.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що ще дві ракети поцілили у промислове підприємство. Зруйнована виробнича будівля. За попередніми даними, ніхто з цивільних не постраждав.

Фото - t.me/dnipropetrovskaODA/718

Не можна також не згадати про те, що 24 квітня Міністерство оборони України попередило, що армія ворога розгорнула пускові установки ОТРК "Іскандер-М" за 60 км від кордону нашої країни.

Як стверджують наші захисники, на Слобожанському напрямку противники збільшують угруповання військ, перекидаючи та зосереджуючи додаткові підрозділи у Бєлгородській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?