Армія РФ вдруге за день обстріляла Краматорськ — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдруге за день обстріляла Краматорськ — є загиблі

Армія РФ вдруге за день обстріляла Краматорськ — є загиблі
Джерело:  online.ua

За інформацією мера Краматорська Олександра Гончаренка, кремлівська окупаційна армія вже вдруге за день обстріляла житлові квартали міста.

Джерело: Facebook-сторінка мера Краматорська

Наслідки обстрілу окупантами Краматорська 

Удар по центральній частині Краматорська. Є жертви. На місці працюють спеціалісти вибухотехнічних служб, рятувальники, - повідомив Гончаренко.

За 4 години до цього окупанти завдали ударів по промислових підприємствах у місті.

За інформацією керівника Донецької ОВА, наразі відомо про одного загиблого в результаті ворожих обстрілів міста.

Гучні вибухи у Краматорську: росіяни вдарили по центральній частині міста. За попередньою інформацією - авіаційними ракетами. Наразі відомо про щонайменше одного загиблого цивільного, - повідомив Кириленко.

За його словами, у кількох багатоповерхівках, що опинились в центрі ворожого удару, спалахнули пожежі.

Між тим, за даними опублікованої Міноборони Великої Британії актуальної на 19 липня мапи бойових дій в Україні, окупанти продовжують спроби наступу на Донбасі та стягують військову техніку і підрозділи у напрямку окупованого Ізюму.

Своєю чергою, українські військові продовжують активно протистояти ворогові на Херсонському та Харківському напрямках.

У той же час радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що у бік Запоріжжя вирушила велика колона військової техніки та близько тисячі військових кремлівської окупаційної армії.

Фіксуємо, що російські військові, близько 1 тис. нелюдів, що базувались на кордоні Донецької та Запорізької областей в селищах по лінії Дем’янівка - Стародубівка - Захарівка разом з військовою технікою зранку знялися зі стоянки та вирушили колонами в напрям Запоріжжя, - зазначив Андрющенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?