Армія РФ вимушена передислоковуватися — аналітики з'ясували причину
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вимушена передислоковуватися — аналітики з'ясували причину

Армія РФ вимушена передислоковуватися — аналітики з'ясували причину
Джерело:  online.ua

Збройні сили України продовжують контрнаступальні операції на різних напрямках фронту. Згідно з даними американських аналітиків, успіхи наших воїнів змушують армію РФ передислокуватися.

Джерело: ISW

Що відомо про нові успіхи ЗСУ на полі бою

Аналітики Інституту вивчення війни звертають увагу на те, що українським бійцям вдалося досягти нових успіхів у Запорізькій області.

Окрім того, зазначається, що потужний наступ нашої армії призводить до погіршення оборони ворога, тому окупантам доводиться передислоковуватися, переміщувати свої підрозділи.

До прикладу, команда ISW вказує на ротацію кадирівців, які вперше опинилися у деяких районах Запорізької області.

Фото — facebook.com/InstitutefortheStudyofWar

Згідно з даними американських аналітиків, їх перекинули на цю ділянку фронту з метою блокування наступальних операцій наших воїнів.

Ймовірні бічні передислокації російських військ припускають, що українські наступальні операції значно послабили чинні оборонні сили Росії у Запорізькій області, де ЗСУ досягли тактичних успіхів. Аби посилити позиції загарбників, вони спонукали російське командування направити підрозділи для посилення оборони на цій критичній ділянці лінії фронту.

В армії РФ проблеми з резервами

За словами американських аналітиків, саме брак оперативних резервів у російських загарбників вказує на те, що командуванню армії РФ доведеться проводити більше бічних передислокацій, якщо воно має намір незабаром посилити певні ділянки фронту.

Команда ISW також озвучила прогноз, що подібні маніпуляції створять ще більше проблем для оборони ворога.

Передислокації, найімовірніше, підвищать для РФ ризик того, що російським силам доведеться відступити на підготовлені оборонні позиції без isсуттєвої підтримки у разі прориву. Таким чином, подальша ротація окупантів, які стоять в обороні, створює можливості для будь-якого прориву, що може стати вирішальним.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?