Армія РФ випустила по Миколаєву 19 ракет
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ випустила по Миколаєву 19 ракет

Армія РФ випустила по Миколаєву 19 ракет
Джерело:  online.ua

За словами керівника Миколаївської ОВА, Віталія Кіма, кремлівська окупаційна армія протягом ранку 12 червня випустила по житлових кварталах міста близько 19 ракет.

Джерело: Telegram-канал Віталія Кіма

Що відбувається в Миколаєві 

На даний момент ідентифікували 19 ракет упереміш ракети зі "Смерчами". Усього 24 лунки у нас зараз по місту. На жаль, серйозно обстріляли місто: школа, лікарні. Всі живі, слава Богу. Решту відбудуємо, - повідомив Кім.

За його словам, кремлівські загарбники бісяться через успішну роботу ЗСУ по їхніх складах з боєприпасами та командних пунктах разом з генералами.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

 Голова ОВА наголосив, що Миколаїв дуже серйозно обстріляли – зруйновані школа і лікарня, але жертв немає, а все інше можна відбудувати.

Кім також зазначив, що Миколаївщина – у лідерах серед регіонів за кількістю знищених різних керівників і генералів РФ.

Тобто місце таке, тільки приїдуть, тільки призначать когось нового – кирдик! – і разом з заступниками до побачення – на концерт Кобзона. Окупантам зараз дуже сумно – працюють по них чітко і все більше з кожним днем. І як кажуть, це ми ще не починали, - підкреслив керівник Миколаївської ОВА.

Між тим, за інформацією актуальної карти бойових дій в Україні станом на 12 липня від сервісу Deepstatemap, кремлівським окупантам вдалось захопити село Верхньокам'янське у Бахмутському районі на Донеччині.

Водночас за даними Генштабу, українські військові відкинули окупантів при спробі наступу на Дементіївку Харківської області. На цьому ж напрямку війська РФ здійснювали обстріли Харкова, Лісного, Прудянки та Золочева.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?