Військовий експерт назвав майбутнє місце найбільш запеклих боїв ЗСУ з армією РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт назвав майбутнє місце найбільш запеклих боїв ЗСУ з армією РФ

Військовий експерт назвав майбутнє місце найбільш запеклих боїв ЗСУ з армією РФ
Джерело:  online.ua

За словами військового експерта Дмитра Снєгирьова, незабаром Херсонщина стане місцем найбільш запеклих боїв ЗСУ з кремлівською окупаційною армією.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

ЗСУ готуються до звільнення Херсонщини 

Снєгирьов зазначив, що українські військові змінили тактику у війні з кремлівською окупаційною армією та переходять у контрнаступ, звільняючі окуповані території.

Варто говорити і про те, що окупаційна армія відчуває брак як важкої бронетехніки, так і головне – боєкомплекту саме на території Херсонської області. З цим пов’язана передислокація додаткових підрозділів з території АР Крим і перекидання боєкомплекту з Республіки Білорусь. Зафіксована передислокація до ста вагонів. Все це свідчить про те, що позиції окупаційних військ в Херсонській області зазнають власне ударів з боку ЗСУ. І вже найближчим часом ми почуємо повідомлення від Генштабу ЗСУ про просування вглиб окупованих територій, - наголосив експерт.

За словами аналітика, на сході України ситуація вкрай важка, однак контрольована.

Зокрема, ЗСУ побудували потужну лінію оборони за напрямком Соледар, Бахмут і Слов'янськ.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Жодних територіальних поступок протягом останнього тижня немає. До того ж окупантам не вдалося просунутися до адміністративних кордонів Луганських і Донецької областей.

Між тим в компанії "Енергоатом" повідомили про атаку протягом ночі на приміщення СБУ в Енергодарі, де базувались військові РФ.

Сьогодні вночі двічі: приблизно о 00:40 год та у період з 3:40 год до 04:20 год у тимчасово окупованому Енергодарі з дронів було атаковане приміщення СБУ, яке зайняли військовослужбовці РФ. Зафіксовано пряме влучання у будівлю, - зазначили в компанії.

МІж тим кремлівське пропагандистське видання "РИА Новости" заявило, що українські безпілотники скинули 2 міни на будівлю поблизу Запорізької АЕС.

Варто зазначити, що окупанти приховують будь-яку інформацію про жертви серед своїх військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?