ЗСУ влучили в російський склад з боєприпасами в Новій Каховці на Херсонщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ влучили в російський склад з боєприпасами в Новій Каховці на Херсонщині — відео

ЗСУ влучили в російський склад з боєприпасами в Новій Каховці на Херсонщині — відео
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області ЗСУ знищили склад боєприпасів російських окупантів.

Джерело: радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань

У Новій Каховці пролунав вибух

Херсонщина. У Новій Каховці мінус російський склад з боєприпасами. Привозили, привозили, складали, складали і от мають собі феєрверк на ніч.У людей вилітають вікна, але вони все одно радіють… бо це ж означає, що ЗСУ близько. Проте новокаховчани, прохання бережіть себе і не підходьте близько до місця детонації. Тримайтесь! – написав Хлань.

За останні два тижні, тобто з кінця червня, українські військові завдали щонайменше14 точних ударів по складах боєприпасів та інших об'єктів російських військ, які перебувають у їхньому тилу на окупованих територіях України.

Склади та інші уражені об'єкти розташовані на відстані від 5 до 75 кмвід лінії фронту – у Херсонській, Запорізькій, Харківській, Донецькій та Луганській областях.

Наприкінці червня під удар почали потрапляти і об'єкти, розташовані далеко від лінії фронту, зокрема у Сніжному, Шахтарську, Перевальську, Кадіївці (Стаханові), Луганську.

Ситуація на Херсонщині

Виконуюча обов'язки мера Херсона Галина Лугова закликала жителів Херсона та області евакуюватися через посилення бойових дій.

Виїжджати треба, бо ми розв'яжемо руки нашим військовим, щоб вони могли більш вільно пересуватися по місту. Я розумію, що наші хлопці – молодці і можуть виконувати певну ювелірну роботу. Але, якщо ми дамо певну змогу тим, що нас, херсонців, буде менше у місті. Це безпека людей. І як би хлопці ювелірно не намагалися виконати свою справу – звільнити Херсон від орків – звісно, певні руйнування будуть, певні якісь спалахи вогню будуть. Маємо дбати про безпеку людей. Було б дуже добре, якби люди, у кого є така можливість, залишили територію нашого міста, нашої Херсонщини, – наголосила Лугова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?