Армія РФ випустила по Запоріжжю 12 ракет: є загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ випустила по Запоріжжю 12 ракет: є загиблий

Армія РФ випустила по Запоріжжю 12 ракет: є загиблий
Джерело:  online.ua

Зранку 11 жовтня кремлівська армія випустила по Запоріжжю 12 ракет та вбила одного цивільного.

Джерело: інформація від представників місцевої влади

Що відомо про масований ракетний обстріл Запоріжжя 

За інформацією керівника Запорізької ОВА Олександра Старуха та секретаря міськради Анатолія Куртєва, військові кремлівської армії цілили у об'єкти критичної інфраструктури.

Куртєв додав, що значних пошкоджень через підступну ракетну атаку кремлівської армії також зазнали заклад освіти, медичний заклад та житлові будинки. Крім того, є постраждалі.

Представники ДСНС ЗАпорізької області зазначили, що кремлівська армія випустила по Запоріжжю 12 ракет типу С-300.

На місці одного із "прильотів", куди влучили 2 російські ракети, загинула 1 людина. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 100 кв.м.

Що відомо про ракетну загрозу станом на ранок 11 жовтня 

Зранку 11 жовтня кремлівська армія продовжує випускати ракети та запускати дрони по різних регіонах України. Вибухи лунають у багатьох областях.

Російські війська вже запустили по Україні кілька десятків ракет, запуски тривають і досі. За даними Повітряних сил, атака почалася близько 7-ї ранку з району Каспійського моря. Окупанти застосовують ракети типу Х-101 та Х-555.

Перші вибухи пролунали на території Одеської області. За словами очевидців, після падіння ракети в небо почав підніматися густий чорний дим.

Тим часом голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram написав, що по одному із залпів росіян українська ППО в Одеській та Миколаївській областях відпрацювала "на п'ятірку".

Про вибухи також повідомив керівник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

За його словами, над Хмельницькою областю працює протиповітряна оборона. Крім того, за словами глави ОВА, над областю було збито іранський дрон-камікадзе "Shahed-136".

У небі над Київщиною сили ППО вже збили 2 ворожі ракети.

Тим часом начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомляє, що російські війська запустили 10 ракет із Каспію та ще 10 із Саратова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?