Армія РФ влучила у багатоповерхівку у Запоріжжі: є поранені та загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ влучила у багатоповерхівку у Запоріжжі: є поранені та загиблі

Армія РФ влучила у багатоповерхівку у Запоріжжі: є поранені та загиблі
Джерело:  online.ua

Вніч на 2 березня у Запоріжжі в результаті обстрілу злочинної армії РФ пролунали потужні вибухи. За інформацією мера міста Анатолія Куртєва, внаслідок обстрілу було пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, загинули двоє людей, ще двоє отримали поранення.

Джерело: Telegram-канал секретаря міськради Запоріжжя

Що відомо про наслідки ворожого обстрілу Запоріжжя 

За попередньою інформацією, внаслідок ворожого прильоту в одному з районів міста руйнувань зазнав багатоповерхового житлового будинку. Детальна інформація поки що уточнюється, - зазначив Куртєв.

Пізніше представники ОВА підтвердили, що злочинна російська армія влучила у багатоповерховий житловий будинок ракетою С-300 та зруйнувала 3 поверхи.

За інформацією Куртєва, російські війська практично повністю зруйнували один 5-поверховий будинок. Люди перебувають під завалами. За попередньою інформацією, загинули 2 особи.

 Представники ДСНС також підтвердили, що з під завалів вже витягнули восьмеро людей, а із пошкоджених квартир евакуювали ще 20 жителів.

Відбулася руйнація з п'ятого по перший поверхи п'ятиповерхового житлового будинку в межах одного під'їзду. Станом на 04:30 врятовано восьмеро людей, яких для огляду госпіталізовано та 20 осіб евакуйовано. З-під завалів деблоковано одну загиблу людину, - зазначають представники ДСНС.

Під завалами залишаються люди. Рятувальна операція триває

Куртєв повідомив, що станом на ранок четверга, 2 березня, під завалами зруйнованого ворожою ракетою будинку залишаються люди.

Війська РФ практично повністю зруйнували один 5-поверховий будинок. Люди знаходяться під завалами. За попередньою інформацією, загинули 2 особи. Приносимо щирі співчуття рідним та близьким. Усі відповідні служби працюють, - зазначив Куртєв.

 За його словами, на місці події вже розгорнуто пункти допомоги ДСНС, Національної поліції, міської ради та соціального захисту, комунальними автобусами відбувається евакуація постраждалих людей. Повна інформація про наслідки атаки ще не встановлюється.

Станом на 06:30 на місці ракетного удару по житловому будинку в м. Запоріжжя підрозділами ДСНС врятовано 11 осіб (з них 1 вагітна жінка) та 20 мешканців евакуйовано з сусіднього під'їзду. Вилучено з-під завалів тіла двох людей. Психологами ДСНС надано допомогу 20-м людям, - повідомили представники ДСНС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?