Росіяни обстріляли Херсонську та Донецьку області — є жертви
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни обстріляли Херсонську та Донецьку області — є жертви

Росіяни обстріляли Херсонську та Донецьку області — є жертви
Джерело:  online.ua

Протягом 19 лютого та ранку 20 лютого росіяни накривали вогнем 5 регіонів України — повідомляється про загиблих та поранених цивільних.

Джерело: дані глав ОВА

Яка ситуація у Донецькій області після обстрілів РФ

Згідно з останніми даними, армія РФ завдала ракетних ударів по області: у Краматорську окупанти пошкодили промислове підприємство, у Ясногірці — територію автосервісу та прилеглу 3-поверхівку, у Клебан-Бику — територію колишньої шахти. Жертвами атаки росіян стали троє людей: в Авдіївці, у Бахмуті та Богданівці.

Фото - telegram.org

Яка ситуація у Херсонській області після обстрілів РФ

Російські загарбники понад 70 разів обстріляли населені пункти області — троє цивільних загинули, восьмеро отримали поранення. У Херсоні ворожі снаряди поцілили в житлові будинки.

Яка ситуація у Харківській області після обстрілів РФ

Вранці 20 лютого армія РФ обстріляла Куп'янський район. У с. Новоосинове окупанти зруйнували приватний житловий будинок.

Під завалами може знаходитися жінка. На місці працюють рятувальники. У с. Курилівка обстрілом пошкоджені будівлі сільгосппідприємства. Крім того, зранку ворог вдарив по с. Стрілеча Харківського району. Двоє поранених, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що 19 лютого російські загарбники обстріляли щонайменше 11 прикордонних населених пунктів Куп'янського (1 поранений), Чугуївського (1 поранений) та Харківського районів (2 поранених).

Яка ситуація у Миколаївській області після обстрілів РФ

19 лютого солдати РФ накрили вогнем Куцурубську громаду. Росіяни пошкодили приватний будинок. Повідомляється про поранених цивільних. Також вказано, що під артилерійським вогнем опинилася акваторія та портова інфраструктура Очаківської громади.

Яка ситуація у Запорізькій області після обстрілів РФ

Протягом минулої доби російські загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру на Оріхівщині, Гуляйпільщині та у Василівському районі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?