Чого очікувати від Путіна 21 лютого — прогноз експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чого очікувати від Путіна 21 лютого — прогноз експерта

Чого очікувати від Путіна 21 лютого — прогноз експерта
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер та колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов звертає увагу на те, що очільник Кремля Володимир Путін 21 лютого виступить з посланням перед Федеральними зборами. Як вважає політик, існує вкрай низька ймовірність того, що він оголосить воєнний стан у Росії або загальну мобілізацію.

Джерело: "24 Канал"

Пономарьов пояснив, чого можна очікувати від Путіна 21 лютого

Згідно з даними опозиціонера, серед оточення російського диктатора є частина людей, які намагаються вплинути на нього та навіть підштовхнути до радикальних дій у війні проти України.

Проте, на переконання Пономарьова, поки Путін не зважиться на такі кроки.

Путін – дуже обережна людина. Він справжній консерватор, тому нічого радикального він не зробить. Він не хоче провокувати американців, – зазначає політик.

Про що буде говорити Путін перед Федеральними зборами

На думку колишнього депутата Держдуми РФ, у промові російського диктатора 21 лютого не буде нічого особливо нового.

Цілком ймовірно, що очільник Кремля продовжить шантажувати міжнародну спільноту, буде намагатися залякати західні країни, спробує ослабити підтримку України.

Як вважає Ілля Пономарьова, ніяких гучних заяв від президента РФ ми не почуємо, адже зараз у диктатора – трохи інші завдання.

Зараз його головна мета – об'єднувати російське суспільство, надихати його і переконувати, що перемога у війні вже не за горами, – пояснює опозиціонер.

За його словами, саме з цією метою Путін наказав провести великий концерт на стадіоні "Лужники", який запланували на 22 лютого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?