Армія РФ влучила у об'єкт інфраструктури на Хмельниччині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ влучила у об'єкт інфраструктури на Хмельниччині

Армія РФ влучила у об'єкт інфраструктури на Хмельниччині
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Хмельницької ОВА, злочинна армія РФ влучила у об'єкт інфраструктури в регіоні. Через це в області було обмежено рух залізничним транспортом.

Джерело: Telegram Хмельницької ОВА

Що відомо про наслідки атаки окупантів по Хмельниччині 

На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі. Об'єкт знаходиться за межами населених пунктів. Зберігаємо спокій. Відповідні служби працюють. Окремі потяги сьогодні слідуватимуть зміненим графіком, - зазначають представники ОВА.

Вибухи пролунали на території області в районі 5 ранку.

Представники "Укрзалізниці" уточнили, що низка поїздів буде рухатись об'їзними шляхами.

Слід очікувати суттєвої затримки щонайменше п'яти рейсів на даний момент:

  • №38/36 Ужгород, Перемишль – Одеса;

  • №119 Запоріжжя – Львів;

  • №139 Київ – Кам'янець-Подільський;

  • 85/233 Покровськ, Дніпро — Львів;

  • №716 Перемишль - Київ.

Більше деталей буде повідомлено пізніше. Просимо зберігати спокій, не викладати фото/відеоматеріали з місця події до їхнього офіційного оприлюднення Генштабом, стежте за оновленнями, - йдеться у повідомленнні "Укрзалізниці".

Чи є постраждалі внаслідок атаки

За інформацією мера Хмельницького Олександра Симчишина, у місті не зафіксовано влучань, однак внаслідок влучання окупантів у об'єкт інфраструктури на території регіону спалахнула пожежа.

Через вибухову хвилю у Хмельницькому пошкоджено навчальні та медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

Є постраждалі і поранені мешканці громади. Кількість уточнюється. Всі служби працють над ліквідацією наслідків. У випадку пошкоджень житла звертайтеся за телефоном 1580, а також в УМК "Центральна". Евакуація, на разі, не проводиться. Проблем з комунальними послугами у місті немає, - підкреслив Семчишин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?