Армія РФ завдала ракетного удару по Кривому Рогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала ракетного удару по Кривому Рогу

Армія РФ завдала ракетного удару по Кривому Рогу
Джерело:  online.ua

Керівник ВЦА Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що кремлівська окупаційна армія втретє за 16 вересня випустила ракету по місту.

Джерело: Telegram-канал Олександра Вілкула

Що відомо про ракетні атаки окупантів по Кривому Рогу 

Кривий Ріг – ракетний удар. Залишайтесь у укриттях. Нічого не знімайте та не викладайте у соцмережі, - зазначив Вілкул.

Наразі подробиці наслідків ракетної атаки з'ясовуються.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що в районі влучання ракети здіймається густий дим.

Як проходить контрнаступ ЗСУ на півдні України

Керівник координаційного центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк зазначила, що на півдні України ЗСУ ведуть важкі бої, а кремлівські окупанти стали більше використовувати авіацію.

Ми ведемо важкі бої, досить суттєві сили ворога нам протидіють. Він продовжує використовувати контрбатарейну боротьбу, оскільки не має сил і мотивації йти у відкрите протистояння. Вони тримаються на відстані і тримаються за залізобетонні конструкції, якими облаштували свої рубежі оборони. Вибиті з першого рубежу оборони, вони чіпляються за другий і третій – там, де їм більш безпечно. Ворог став частіше використовувати авіацію. Це як про мухи: коли їх в домі більше, то й ваша продуктивність знищення вища… Вони дійсно намагаються використовувати і авіаційні удари як спосіб дистанційного впливу. Ми використовуємо всю нашу наявну зброю та техніку, щоб знищувати ці літаки, - зазначила Гуменюк.

При цьому керівниця пресцентру ОК "Південь" закликала зберігати інформаційну тишу щодо останніх вибухів у центрі окупованого Херсону.

Те, що відбувається зараз в інформаційному просторі, це якась вакханалія, - зазначила Гуменюк.

За її словами, військовим кремлівської армії на території РФ промивають мізки, а потім повертають на війну.

З того боку проводиться певна обробка мізків. Вони намагаються проводити ротацію підрозділів, щоб максимально деморалізованих прибрати глибше в тил та провести обробку, а потім виводити на передову. Все це робиться метушливо, тому що часу замало, а уражені пункти управління та логістичні центри не дають їм такої можливості, - підкреслила керівник ОК "Південь".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?