Армія РФ завдала удару по житловій багатоповерхівці у Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала удару по житловій багатоповерхівці у Бахмуті

Армія РФ завдала удару по житловій багатоповерхівці у Бахмуті
Джерело:  online.ua

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що внаслідок авіаудару кремлівської армії по житловим районам Бахмута під завалами однієї з зруйнованих багатоповерхівок можуть залишатись люди. 

Джерело: Telegram-канал Павла Кириленка

Що відомо про обстріли окупантами Донеччини

Кириленко зазначив, що випущена кремлівською армією ракета влучила у житлову багатоповерхівку та зруйнувала 3 під'їзди.

Близько години ночі ворог завдав авіаудару по Бахмуту - влучили в багатоповерхівку. У будинку обрушилися три під'їзди. Під завалами можуть перебувати двоє людей. На місці працюють рятувальники. Також на території громади напередодні ввечері під обстріл потрапило Хромово - одна людина поранена, - зазначив Кириленко.

Крім того, Кириленко розповів, що за минулу добу на Донеччині через російську агресію загинула одна людина, ще 12 отримали поранення.

Що відомо про обстріли Дніпропетровської області 

Майже всю ніч кремлівська армія обстрілювала Нікопольську, Марганецьку та Червоногригорівську громади.

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що окупанти випустили по території цих громад понад 100 снарядів з РСЗВ та важкої артилерії.

Ворог вдарив по них 5 разів. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Масштаби руйнувань уточнюються. На місці працюють рятувальники та поліція, повідомив Резніченко.

Обстріли на Сумщині

Напередодні, 19 вересня, кремлівські загарбники також обстрілювали прикордонні райони двох громад в регіоні - Зноб-Новгородської та Краснопільскої.

За словами очільника Сумської ОВА Дмитра Живицького, загалом зафіксовано близько 49 влучань.

Під час прямого потрапляння в житловий будинок мирних мешканців постраждала сімейна пара пенсіонерів. Жінка і чоловік – у лікарні, їхній будинок зруйнований і відновленню не підлягає.

Також ще у чотирьох будинках є руйнування та пошкодження: уламками снарядів попробивало стіни, вибиті вікна, посічені паркани.

Після 18 години було ще три обстріли громади, 7 та двічі по 10 приходів з реактивних систем залпового вогню, - зазначив Живицький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?