Армія РФ змінила тактику нанесення ракетних ударів по Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ змінила тактику нанесення ракетних ударів по Україні

Армія РФ змінила тактику нанесення ракетних ударів по Україні
Джерело:  online.ua

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що кремлівська окупаційна армія змінила тактику нанесення ракетних атак по інфраструктурі, громадських та військових об'єктах на території України.

Джерело: "НВ"

Кремль змінив порядок нанесення ракетних ударів по Україні 

Зокрема, за словами Ігната, на початку повномасштабного вторгнення кремлівська окупаційна армія найчастіше запускала по Україні ракети "Калібр" з регіону Чорного моря.

Однак через знищення ракетного крейсера "Москва" кремлівські окупанти змінили тактику.

Раніше противник застосовував більше таких високотехнологічних ракет, як Х-101, "Калібр" та "Іскандер". Сьогодні дещо змінилася тактика. Росіяни побачили, що ракети мають здатність закінчуватися. Вони почали замислюватися, що проти Росії ввели санкції і, у кінцевому рахунку, може бути дефіцит складових речовин, з яких виробляються ці ракети. А складові високотехнологічних ракет виробляють провідні країни світу. Очевидно, що була якась команда про заощадження використання цих ракет, щоб застосовувати їх тільки на найважливіших напрямках, де це потрібно найбільше, - підкреслює речник командування Повітряних сил.

Ігнат також зауважив, що у підсумку Росія почала використовувати застарілі зразки озброєння, яких у них дуже багато на складах. Йдеться про ракети типу Х-22, Х-59.

Вони різних модифікацій, але вони старі та вкрай неточні, - наголошує військовий.

Між тим головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив кадри бойової роботи польских САУ "Краб" на фронті.

Ми ні на кого не нападали. Ми захищаємо своє. Ми - перша армія світу. Захищати мир в Україні і всій Європі нам допомагають озброєння, боєприпаси і техніка, надані країнами-партнерами. На відео - робота польських САУ "Краб". Разом до перемоги, - зазначив Залужний.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?