У Миколаєві пролунало кілька потужних вибухів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Миколаєві пролунало кілька потужних вибухів

У Миколаєві пролунало кілька потужних вибухів
Джерело:  online.ua

Зранку 1 липня у Миколаєві пролунала серія потужних вибухів. У місті оголошено повітряну тривогу.

Джерело: "РБК-Україна"

Що відомо про вибухи у Миколаєві

За словами мера міста Олександра Сєнкевича, у місті пролунала серія потужних вибухів, однак подробиці очільник міста не повідомив.

За інформацією місцевих ЗМІ, протягом 25 хвилин у місті пролунало щонайменше десять вибухів.

Голова Первомайської РВА Сергій Саковський повідомив про сильний вибух у населеному пунткі, який пролунав о 5:20 ранку.

Тим часом місцеві Telegram-канали та ЗМІ також поширюють інформацію про стовби диму, які здійнялися над містом одразу після вибухів.


Фото -  facebook.com/MNS.GOV.UA

Окупанти знову обстрілюють Миколаєва ракетами. Подекуди обстріл став причиною пожеж. Пуски ракет бачили у районі тимчасово окупованого Херсона, - повідомляють місцеві журналісти.

У Миколаївській області повідомляють про роботу ППО.

По ранішньому вибуху : спрацювала ППО, вражена ракета орієнтовно впала на межі з Кіровоградською областю. Йдуть пошуки місця падіння, - зазначив Саковський.

У ніч на 1 липня російські війська атакували Дніпропетровську область.

Ворог вдарив по Нікопольському району з реактивної системи залпового вогню.

Ніч з однією тривогою і атакою. Ворог влучив з РСЗВ по Нікопольському району. Попередньо, без постраждалих. На місці прильоту працюють фахівці, - повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Між тим, за словами керівника Донецької ОВА Павла Кириленка, Україна контролює наразі 45% території області, які ворог постійно обстрілює.

Донеччина, Луганщина є найгарячішими точками. Тут просто необхідно розділяти, що на Луганщині основне місто – Лисичанськ, на яке ворог просувається, а на Донеччині лишилося і лишається, і ми впевнені, що зупинимо ворога і в подальшому звільнимо наші окуповані території – але наразі залишається під контролем 45%. Це практично половина області, це при тому, що третина окупована була протягом восьми років до повномасштабного вторгнення. Обстріли на території Донеччини – настільки руйнівні і настільки їх велика кількість, тому що більша площа і лінія фронту...Обстрілюються фактично всі населені пункти області. Постійно, - зазначив Кириленко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?