Армія РФ знищує всі шляхи до Лисичанська
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ знищує всі шляхи до Лисичанська

Армія РФ знищує всі шляхи до Лисичанська
Джерело:  online.ua

За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, кремлівська окупаційна армія за допомогою вертольотів нищить всі мости та дороги, що ведуть до Лисичанська.

Джерело: Facebook-сторінка голови Луганської ОВА

Окупанти намагаються оточити українських військових у Лисичанську 

Орки нанесли авіаудари на під‘їзді до Лисичанська. Пошкоджено міст, проїхати ним тепер зможе тільки легковий транспорт, вантажівка до міста не проїде, - зазначає очільник ОВА.

У той же час ППО окупантів у захопленному Алчевську здійснила перехоплення самої себе.

Після запуску ППО російських військ змінила свою траєкторію й уразила саму систему.

А у Херсонській області підірвали автомобіль, в якому знаходився місцевий колаборант Дмитро Савлученко. За попередніми даними, він загинув.

За даними російських ЗМІ, на місці вибуху знаходяться два обгорілі автомобілі, а сама ділянка оточена. На місці працюють вибухотехніки, які перевіряють територію.

Крім того, в результаті вибуху автомобіля вибиті вікна в чотириповерховому будинку, біля якого стався інцидент.

У 2014 році Дмитро Савлученко був активістом на мітингах за "руську весну". Творець молодіжної організації "Нова Русь". Після окупації Херсона завідував молоддю і спортом в "адміністрації" окупантів.

За даними журналіста Дениса Казанського, Савлученко перебував у партії Віктора Медведчука.

Можливо, його ліквідували українські спецслужби, проте не можна виключати і варіант кримінальних суперечок, - зазначає Казанський.

За його словами, на окупованих територіях йде божевільний поділ награбованого добра.

Радник голови Херсонського ОВВА Сергій Хлань заявив, що зрадника вранці підірвали в авто в одному з дворів Херсона.

У наших партизанів ще одна перемога - убитий "начальник Департаменту сім'ї, молоді та спорту окупаційної Херсонської ВЦА" Дмитро Савлученко, - повідомив Хлань.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?