Армії РФ наказали прорвати оборону ЗСУ на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армії РФ наказали прорвати оборону ЗСУ на Луганщині

Армії РФ наказали прорвати оборону ЗСУ на Луганщині
Джерело:  online.ua

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що військове командування наказало підрозділам армії РФ на Луганщині переходити у наступ у прорвати оборону ЗСУ в регіоні.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупантам наказали вести наступ на Луганщині 

Гайдай наголосив, що українські військові успішно відбивають ворожі атаки та просуваються у напрямку Кремінної та Сватового на Луганщині.

Російське військове керівництво поставило завдання прорвати оборону ЗСУ. Тому щодня тривають важкі бої, обстріли. Але це не зупинить наших військових, вони щодня просуваються уперед - до звільнення Луганської області, хоча просування не таке стрімке, як нам хотілося б, - зазначив керівник Луганської ОВА.

Гайдай підтвердив, що росіяни намагаються знову захопити Білогорівку. За його словами, окупанти розуміють, що у разі їх відступу далі ЗСУ можуть звільнити наступним Лисичанськ.

Також Гайдай зазначив, що українські бійці вмотивовані і налаштовані йти вперед. Очільник Луганської ОВА заявив, що росіяни втратили близько 500 солдатів у районі Макіївки у Сватівському районі. Він підкреслив, що окупанти не забирають тіла загиблих, аби не виплачувати родичам компенсації.

Під натиском наших захисників в інших містах області, Сєвєродонецьк ворог просто залишить. Орки потікають, бо місто настільки розбите, що не може використовуватися як фортеця, - наголосив Гайдай.

Між тим речник Одеської ОВА Сергій Братчук оприлюднив кадри зі зруйнованого Бахмуту на Донеччині.

Місто майже повністю зруйноване, проте завдяки українським захисникам та їхнім нелюдським зусиллям все ще стоїть і продовжує бути "кісткою у горлі" ворога.

Росіяни не можуть захопити там нічого ще з липня, а "три дні" перетворилися на місяці ганьби, - зазначив Братчук.

За даними Генштабу ЗСУ, за минулу добу Сили оборони України відбили атаки ворога в районах 14 населених пунктів чотирьох областей, зокрема, і на Бахмутському напрямку.

Братчук також показав відео емоцій наших воїнів, які відбили атаку росіян в районі Бахмуту, спаливши техніку і задвухсотивши багато окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?