Армії РФ у будь-якому разі доведеться піти з Херсонської області
Категорія
Україна
Дата публікації

Армії РФ у будь-якому разі доведеться піти з Херсонської області

Армії РФ у будь-якому разі доведеться піти з Херсонської області
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Центру стратегічних комунікацій ЗСУ, нарощування військової техніки та перекидання додаткових підрозділів на Херсонщину не допоможе кремлівській окупаційній армії утримати регіон.

Джерело: Telegram-канал Страткому ЗСУ

Окупанти не зможуть утримати Херсонську область

Представники Страткому ЗСУ зазначають, що наразі кремлівська окупаційна армія накопичує сили та військову техніку на Херсонщині з метою стримування наступу ЗСУ та для підготовки наступу у напрямку Кривого Рогу та Миколаєва.

Свої склади з боєприпасами загарбники розміщують або на лівому березі Дніпра, або на правому – втиснувшись у берег річки, щоб їх не дістала українська зброя, - зазначають у Страткомі ЗСУ.

Представники Страткому наголосили, що до позицій росіян 30-40 км, а отже РСЗВ М142 HIMARS можуть дістати до ворожих складів.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Також, підкреслили у ЗСУ, важливо те, що росіяни не мають жодного великого складу, який би забезпечував їхні передові підрозділи боєкомплектом і ПММ на відстані менше 10-15 км. Деякі склади окупантів взагалі віддалені від передових позицій до 30 км.

У Страткомі натякнули, що знають, в яких населених пунктах на півночі та північному сході Херсонщини розташовані склади росіян.

Тому у ЗСУ підсумували, що окупанти, які формують на правому березі Херсонщини повноцінну ударну групу, будуть забезпечені повною мірою людським ресурсом, але матимуть проблеми з технікою та супутніми витратними елементами.

Навіть з тією наявною кількістю складів, які зараз розміщені на правому березі і поки що не відчували запаху бавовни, можна говорити про те, що їхня кількість недостатня для забезпечення такої групи військ. Після того як почнуть лунати бавовни і на них, надія буде лише на ресурс на лівому березі, - зазначають представники Страткому ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?