Арнольд Шварценеггер підірвав мережу вражаючим відео - фанати шоковані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Арнольд Шварценеггер підірвав мережу вражаючим відео - фанати шоковані

Арнольд Шварценеггер підірвав мережу вражаючим відео - фанати шоковані
Джерело:  online.ua

Що тільки не зробить 72-річний американський бодібілдер та кіноактор Арнольд Шварценеггер, аби його віддані шанувальники не сумували на карантині та продовжували займатися спортом. Цього разу голлівудська зірка вражала мережу своєю фізичною формою попри поважний вік. Шварценеггер вирішив продемонструвати власну розтяжку в поперечному шпагаті. Даний ролик за лічені години підірвав мережу, однак виявився просто жартом зірки, передає ONLINE.UA.

На відео всесвітньо відомий актор постав у поперечному шпагаті на кухонному столі власного маєтку. Він показав, як варто тягнутися в сторони, аби вправи на розтяжку були ефективними. Арнольд Шварценеггер докладав чимало зусиль та зазначив, що пишається собою. Варто зауважити, що впродовж тренування він тримав цигарку в зубах.

Однак ролик, який шокував його фанатів, було лише розіграшем актора, осільки він відійшов від кухонного столу, а "шпагат" залишився на місці. Таким жартом він неабияк розвеселив та водночас приголомшив прихильників, адже вони встигли повірити у неймовірну гнучкість кумира.

"Гнучкість така ж важлива, як і силові тренування", – лаконічно прокоментував Арнольд Шварценеггер курйозне відео.

Шанувальники бодібілдера зізнаються, що цінують почуття гумора актора набагато більше, ніж усі його спортивні навики.

"Хахахаха! Я переглянув це відео уже разів 20 - воно просто шикарне; я в шоці від того, що це просто жарт! я думав, що Арні всесильний; хоч хтось не дає засумувати нам на карантині; це найкращий фільм, у якому ти тільки знімався, Арні; мені подобається, що Шварценеггер так любить життя й усіх нас; відео просто бомба", - коментують ролик актора його фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск заявив про народження сина. Його кохана, відома співачка Граймс (Клер Буше), народила первістка. Що цікаво, для Маска — ця дитина вже шоста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?