Арнольд Шварценеггер знявся у кліпі Kalush Orchestra "Щедрий вечір" та звернувся до українців
Категорія
Культура
Дата публікації

Арнольд Шварценеггер знявся у кліпі Kalush Orchestra "Щедрий вечір" та звернувся до українців

Арнольд Шварценеггер знявся у кліпі Kalush Orchestra "Щедрий вечір" та звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий український гурт та переможець Євробачення-2022 Kalush Orchestra представив яскравий кліп на пісню "Щедрий вечір", який зняли у Штатах. У ролику несподівано для всіх з'явився й американський культурист, актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер, який записав потужне звернення до українського народу.

Джерело: Kalush Orchestra

Kalush Orchestra приголомшили мережу кліпом "Щедрий вечір" з Арнольдом Шварценеггером

Український реп-гурт знімав кліп на власну інтерпретацію щедрівки у Лос-Анджелесі, коли перебував в турі Сполученими Штатами.

Варто звернути увагу на те, що зйомки проходили на локаціях, які можна побачити у грі GTA – San Andreas.

Коли ми були в США в турі, зняли відео на одну з наших пісень. Чисто на лайті, навіть не думали, що вийде такий крутий кліп. Раніше на цих вулицях бігали в грі GTA – San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію Щедрівки й завітали до Арнольда Шварценеггера в гості, – діляться враженнями українські артисти.

У новій відеороботі українців можна побачити й живу легенду Арнольда Шварценеггера, який з самого початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, публічно підтримав український народ.

Це потужне послання для всього українського народу. Особливо зараз, у цей дуже тяжкий час. Кожен може мати мрію, і кожен може втілити її в реальність, - наголосив голлівдський актор.

Окрім того, наприкінці кліпу Шварценеггер українською сказав "Щедрий вечір", що розчулило користувачів мережі.

Осінню 2022 року Kalush Orchestra виступав у містах Канади та США. За словами артистів, до себе додому їх запросив Арнольд Шварценеггер, який підтримував Україну на тлі війни. Українські музиканти подарували зірці Голлівуду їхню фірмову рожеву панаму.

Олег Псюк також зізнався, що Шварценеггер запросив гурт у гості не просто так, а щоб обговорити напад Росії та підтримати їх й українців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?