Українські танцівники Light Balance Kids підкорили США своїм шоу на America's Got Talent
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські танцівники Light Balance Kids підкорили США своїм шоу на America's Got Talent

Українські танцівники Light Balance Kids підкорили США своїм шоу на America's Got Talent
Джерело:  online.ua

Українці продовжують вражати світ своїми талантами. Цього разу українські танцівники-тінейджери із Light Balance Kids шокували суддів America's Got Talent своїм яскравим неоновим шоу й отримали можливість виступити у півфіналі.

Джерело: ютуб-канал America's Got Talent

Українські підлітки із Light Balance Kids підкорили шоу America's Got Talent

Український танцювальний гурт Light Balance Kids у понеділок 2 січня виступив на американському шоу America's Got Talent. Підлітки викликали фурор своїм неоновим номером і потрапили до півфіналу.

Перед виступом учасники з Укрїни розповіли суддям і глядачам про себе.

За словами юних танцівників, батьки деяких із них захищають Україну та її незалежність безпосередньо на полі бою.

Вони також додали, що поїздка для виступу в Штатах стала для них чудовим шансом згадати, що таке життя без війни та постійних ракетних ударів.

Ми хочемо розповісти світові, що відбувається в Україні, — пояснили суддям українські тінейджери.

Варто зазначити, що під час вистуту дітей з України канадсько-американський ведучий і комік Гові Мандель вдарив по спеціальній кнопці Golden Buzzer, відразу відправивши танцюристів у півфінал проєкту.

Тут таке дивовижне послання. Там, звідки ви родом, зараз, можливо, найтемніше місце у світі, і ви перетинаєте земну кулю, щоб принести нам світло. І якщо я можу зробити що-небудь, що завгодно, від імені Америки й America's Got Talent, щоб принести вам ще більше світла, ніж ви принесли нам, я хотів би зробити це для вас, — прокоментував своє рішення Гові Мандель.

Варто звернути увагу на те, що це друга спроба українських танцюристів на американському талант-шоу. До цього вони брали участь у ньому 4 роки тому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?