Арнольд Шварценеггер зробив надзвичайний подарунок для Грети Тунберг - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Арнольд Шварценеггер зробив надзвичайний подарунок для Грети Тунберг - подробиці

Арнольд Шварценеггер зробив надзвичайний подарунок для Грети Тунберг - подробиці
Джерело:  24 канал

Актор та ексгубернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер зробив подарунок шведській школярці Греті Тунберг, яка перетворилася на головну поборницю боротьби зі зміною клімату. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Подарунком стало право користуватися електромобілем Tesla Model 3 під час перебування у Північній Америці. Відомо, що 16-річна активістка може їздити на автівці з особистим водієм.

Шварценеггер, який агітував за дбайливе ставлення до довкілля, сподівається, що його подарунок допоможе Тунберг у її діяльності на території США та Канади.

Слід зазначити, що зустріч двох зірок сучасності відбулася під час кліматичного саміту в Австрії.

Відомо, що "Термінатор" має кілька різних електромобілей. Серед них - унікальний Hummer H1 Kreisel Electric. Пресслужба актора пояснила, що шведська активістка отримає не власний транспорт ексгубернатора.

"Перевезти власний електричний Hummer через усю країну було б досить складною проблемою, тому це не його особистий автомобіль", - відзначило представництво.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Франції президент Асоціації любителів "Токійського палацу" Бернар Шенбо буквально закликав до вбивства 16-річної активістки. Інцидент став публічним скандалом, через який посада Шенбо отримала приставку "екс".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?