Арсен Мірзоян представив французьку пісню для Євробачення-2017: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Арсен Мірзоян представив французьку пісню для Євробачення-2017: з'явилося аудіо

Арсен Мірзоян представив французьку пісню для Євробачення-2017: з'явилося аудіо
Джерело:  YouTube

Український музикант і чоловік співачки Тоні Матвієнко - Арсен Мірзоян презентував пісню Geraldine, з якою побореться за право представляти нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал музиканта.
Композиція, яка присвячена дочки Чарлі Чапліна - Джеральдін, виконана музикантом французькою мовою.
Читайте також: М ірзоян зробив пропозицію Тоні Матвієнко під час концерту: опубліковані фото і відео
"В основу пісні покладено лист Чарлі Чапліна його дочці Джеральдін. Я навіть взяв майже дослівно з нього деякі фрази. Наприклад, "В світі є люди краще, ніж ти". Я вже виконував цю пісню, але українською мовою на своїх концертах, а тепер вирішив заспівати її французькою, і вона тепер помітно відрізняється від першого варіанту", - розповів Арсен.
"Оскільки я не знаю французької мови, то попросив співака Поля Монандіза перекласти мені пісню. Ми довго сиділи разом з ним і підбирали фрази, щоб це був не просто підрядковий переклад, а нормальний текст. Щоб метафори, які я використовував в українській пісні, були правильно передані по-французьки. І ще ми підбирали з ним фрази, які краще будуть звучати і підходити під музичний розмір композиції", - додав Мірзоян.


Нагадаємо, Арсен Мірзоян виступить в першому півфіналі нацвідбору, який відбудеться 4 лютого, під номером 8.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше свою пісню для Євробачення-2017 презентувала українська рок-група O.Torvald. Артисти виступлять з композицією Time.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?