Артефакти тисячолітньої давності знайшли в шлунку алігатора з Міссісіпі
Категорія
Світ
Дата публікації

Артефакти тисячолітньої давності знайшли в шлунку алігатора з Міссісіпі

Артефакти тисячолітньої давності знайшли в шлунку алігатора з Міссісіпі
Джерело:  online.ua

Власник компанії Red Antler Processing Шейн Сміт, що займається обробленням тварин, заявив, що під час дослідження 13-футового алігатора виявив два незвичайних об'єкта. Одного він не міг визначити, але інший явно був зламаним кам'яним наконечником стріли.

Джерело: Mississippi Clarion Ledger

Знахідка була настільки несподіваною, що він майже не оприлюднив цю новину.

«Спочатку я подумав:« Я не стану публікувати це в Facebook », тому що ніхто не повірить», - сказав Сміт. Потім у нього виникли сумніви. «Це занадто круто, щоб не публікувати повідомлення в Facebook». «Цього, напевно, ніколи раніше не траплялося. Ми повинні опублікувати це».

Алігатори в Міссісіпі: 5 фактів про вищого хижака Півдня

Історія почала розгортатися в квітні, коли один з виробників ігор з Південної Кароліни, який є колегою Сміта у такій незвичній роботі повідомив, що відкрив живіт алігатора і знайшов незвичайні предмети. Сміт прочитав це і був налаштований скептично.

«Мене охопила цікавість, коли я побачив в Інтернеті повідомлення про те, що хтось знайшов жетони в шлунку алігатора», - сказав Сміт.

Щоб задовольнити цю цікавість, Сміт вирішив вивчати вміст більших алігаторів, яких він обробляв. Першим був алігатор ростом 13 футів, 2 дюйма і 787 фунтів.

«Ми виявили в ньому кулю, і вона була випущена не з рушниці», - сказав Сміт. «Я не знаю, як вона туди потрапила».

Другий алігатор, якого він відкрив, який був спійманий на озері Ігл, розташованому в 15 милях на північний захід від Віксбурга на кордоні Міссісіпі і Луїзіани, містив багато з того, що містив перший, в тому числі кістки, волосся, пір'я і камені. Потім його увагу привернув вміст згаданого нами хижака.

Фото - facebook.com/TheRedAntler/

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явилося дивне відео з нападом коня на крокодила. На ролику видно, як кінь з невеликого табуна, що пасеться біля дороги, відчув запах алігатора. У цей момент досить великий крокодил просто лежав на сонці біля дороги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?