Асфальт поплавився, наче сир: у центрі Києва сталася масштабна аварія
Категорія
Події
Дата публікації

Асфальт поплавився, наче сир: у центрі Києва сталася масштабна аварія

Асфальт поплавився, наче сир: у центрі Києва сталася масштабна аварія
Джерело:  online.ua

У Києві сталася аварія на перетині вулиць Руставелі та Саксаганського, причиною якої стало пошкодження труби з гарячою водою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку "Київ.Оперативний" у Facebook.

За інформацією користувачів соціальної мережі, асфальтове покриття буквально провалилося під дією окропу.

"Асфальт плавиться як сир на гарячому бутерброді. Об'їжджайте перехрестя Саксаганського і Шота Руставелі", - говорить одна з публікацій.

Згідно з терміновим повідомленням Київської міської державної адміністрації, спеціалісти "Київтеплоенерго" вже розпочали відновлення пошкодженої ділянки дороги.

"Наразі працівники аварійної бригади огородили територію пошкодження. У результаті в зону пошкодження потрапило два автомобілі. За попередніми даними, водії не постраждали. Авто евакуювали", - інформує адміністрація.

Офіційні дані стверджують, що причиною інциденту стало пошкодження трубопроводу магістрального значення.Його діаметр - 700 мм.

Як повідомляв ONLINE.UA, киян та гостей столиці попередили про погіршення погодних умов у середу, 6 листопада. КМДА інформує, що у цей день очікується посилення вітру, що говорить про "жовтий" рівень небезпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?