Астаф'єва шокувала мережу архівним фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Астаф'єва шокувала мережу архівним фото

Астаф'єва шокувала мережу архівним фото
Джерело:  online.ua

 Екс-солістка епатажного українського гурту Nikita та зірка журналу Playboy Даша Астаф’єва показала шанувальникам у соціальних мережах, як виглядала 13 років тому. Світлину модель опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На фото красуня позує в одязі з леопардовим принтом і з довгим чорним волоссям. У руках модель тримає маленьке горнятко і тарілку.

"Просто хотіла нагадати про себе двадцятирічну. Є тут, хто пам'ятає мене ще такою?", - прокоментувала фото співачка.

Варто зазначити, що тоді красуня вже працювала фотомоделлю і брала участь у різних конкурсах краси. Пізніше у 2006 році вона знялася для українського Playboy, а у 2007 році отримала титул "дівчини року".

"Яка ж ти красуня; майже не змінилася; це фото неймовірне; занадто сексуальна; з роками ти стала тільки чарівнішою; яка шикарна жінка - все б віддав за таку; ох, збережу собі цю світлину", - пишуть в коментарях до фото шанувальники співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка і модель Даша Астаф’єва відверто розповіла про те, скільки вона заробила у журналі "Playboy". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?