Атака бойовиків на Авдіївку: стало відомо про обіцянку росіян
Категорія
Політика
Дата публікації

Атака бойовиків на Авдіївку: стало відомо про обіцянку росіян

Атака бойовиків на Авдіївку: стало відомо про обіцянку росіян

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що російська сторона дала гарантію припинення обстрілу в районі Авдіївки на Донбасі.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"Під час ранкової координаційної наради надійшла інформація від СЦКК про те, що надійшла письмова гарантія з російської сторони про припинення обстрілів з 10:00 до 17:00. Ремонтні бригади приступають до роботи. Очікуємо прибуття в Авдіївку представників місії ОБСЄ для роботи в дзеркальному режимі", - написав він.
Читайте також: Авдіївка занурилася в темряву через загострення боїв на Донбасі: з'явилися фото
Жебрівський також повідомив, що станом на 8:00 в Авдіївці, де було оголошено надзвичайний стан, встановлені й підготовлені до роботи додаткові пункти для видачі гарячого харчування та гарячої води жителям міста. Він також додав, що штаб з ліквідації наслідків події готовий евакуювати жителів Авдіївки в разі потреби.
"Скоординувати дії керівників міст і районів області на випадок можливої ​​евакуації жителів Авдіївки. Станом на зараз, протягом дня можемо евакуювати до 8000 чоловік. Міста області, на зараз, готові прийняти до 9 тисяч осіб. У дитячих закладах області готові в будь-який момент прийняти більше тисячі дітей. На під'їзді до міста близько 10 тонн продуктів харчування. Військові надали додаткові польові кухні", - розповів Жебрівський.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Петро Порошенко доручив дипломатам ініціювати надзвичайне засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську щодо врегулювання ситуації на Донбасі в зв'язку з обстрілами бойовиками ДНР Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?