Атака дронами Кремля: хто причетний до замаху на Путіна — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака дронами Кремля: хто причетний до замаху на Путіна — відео

Атака дронами Кремля: хто причетний до замаху на Путіна — відео
Джерело:  online.ua

На тлі того, що кремлівські пропагандисти голосно кричать про перетин червоних ліній після загадкової атаки безпілотників по будівлі Кремля та звинувачують Україну, хто ж насправді стоїть за цією атакою.

Джерело: ютуб-канал Online.ua

Хто може стояти за атакою дронів по Кремлю 

Про бавовну та задимлення першими повідомили російські Telegram-канали. Згодом у мережі оприлюднили відео із моментом удару по резиденції кремлівського диктатора Володимира Путіна.

На жаль, сам Путін не постраждав, натомість кремлівські пропагандистські ЗМІ здійняли справжню істерику. Мовляв, спланована терористична акція та замах на президента Росії напередодні 9 травня.

Україна заперечує причетність до атак дронів по адміністративній будівлі Кремля.

Про це чітко заявив президент України Володимир Зеленський.

В ОП зазначили, що у Кремлі явно готують масштабний теракт.

Насправді, для російської влади не є чимось новим завдати ударів по власних же об'єктах, а потім звинувачувати у цьому інших.

Як до цього влада Росії маніпулювала громадянами за допомогою терактів 

Яскравим прикладом є воєнні злочини російської армії на окупованих територіях України. Бомбардування по театру у Маріуполі, або атака на колонію із військовополоненими в Оленівці. Удари по підприємству "Азовсталь", обстріли касетними боєприпасами.

Однак більшість росіян вже можливо забули, як їхня влада у 1999 році влаштувала підрив будинків. Внаслідок цієї серії терористичних атак загинуло 307 людей і більше 1 тис 700 отримали поранення.

Путін використав ці атаки, як привід для початку другої чеченської війни, адже чи мжахливіший теракт, тим легше залякати людей і маніпулювати ними.

Наразі Кремль піде на все, аби мобілізувати якомога більше росіян на підтримку злочинної війни проти України.

Також існує теорія, що за атаками дронів по Кремлю могли стояти російські групи опору режиму за підтримки представників української розвідки.

Саме вони також могли бути причетні до підривів низки об'єктів інфраструктури на території Росії та до підриву автівки з Дар'єю Дугіною.

При цьому протягом останніх днів атак зазнав не тільки Кремль, а також об'єкти у Севастополі, Краснодарському краї та Ростовській області.

А з початку травня у Брянській області сходять з колій залізнодорожні локомотиви із паливом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?