Атака дронів на Київську область — є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака дронів на Київську область — є загиблі та поранені

Атака дронів на Київську область — є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

У ніч з 21 на 22 березня на Київщині відбулася атака дронів, внаслідок якої було завдано шкоди цивільному об'єкту. За попередніми даними, троє людей загинули, а ще семеро отримали поранення.

Джерело: Київська обласна прокуратура

Внаслідок атаки РФ є загиблі і поранені

За даними слідства, вночі 22 березня 2023 року армія РФ вкотре атакувала Київщину безпілотними літальними апаратами.

Внаслідок нічної атаки дронами на Київщині пошкоджено цивільний об'єкт. Наразі відомо про 3 загиблих. Інформація уточнюється. На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога, – повідомили у Київській ОВД.

За інформацією, отриманою від пресслужби Київської обласної прокуратури, серед загиблих внаслідок атаки дронів був водій швидкої медичної допомоги, який прибув на виклик. Попередньо відомо, що в результаті події 7 людей було госпіталізовано до медичного закладу, зокрема 11-річну дитину.

Згідно з уточненою інформацією, поданою у прес-службі ДСНС Київщини, місто Ржищів зазнало ворожої атаки, внаслідок якої було частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків, а також триповерховий навчальний корпус професійного ліцею, який пішов у горіння. Пожежу було ліквідовано о 06:50 на площі 330 квадратних метрів.

Російські дрони атакували Київщину вночі

Станом на 00:30 на Київщині та у низці інших північних областей була оголошена повітряна тривога.

Раніше про загрозу атаки дронами повідомляли у Київській обласній військовій адміністрації.

Закликаємо жителів перебувати в безпечних місцях до завершення сигналу “повітряна тривога, – йдеться у повідомленні.

О 01:00 на Київщині спрацювали сили протиповітряної оборони. Інформацію підтвердили в ОВА.

Біля 3 годин сильний вибух пролунав в Обухівському районі Київщини.

На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?