Атаки БпЛА спричинили потужну пожежу у Москві
Категорія
Події
Дата публікації

Атаки БпЛА спричинили потужну пожежу у Москві

Атаки БпЛА спричинили потужну пожежу у Москві
Джерело:  online.ua

У столиці РФ внаслідок атак БпЛА протягом ночі та ранку 1 вересня сталась сильна пожежа. 

Джерело: Російські Telegram-канали

Що відомо про наслідки атак БпЛА по Москві 

Зазначається, що потужна пожежа спалахнула у Південно-Західному окрузі російської столиці. Наразі не відомо, де саме вирує вогонь.

За інформацією користувачів російських соцмереж, в Москві та області працюють ППО.

Також у російській столиці продовжує діяти план "Килим".

Що влада Москви каже про атаки БпЛА 

У Росії в ніч на 31 серпня поскаржилися на атаку дронів на Москву. Мер російської столиці Сергій Собянін стверджував, що безпілотник збили за 100 км від російської столиці.

Пізніше в Міноборони РФ визнали, що нібито у Воскресенському районі Московської області (в 100 км від Москви) було збито безпілотника. Звісно, в "атаці" вони тут же поспішили звинуватити Україну.

Крім того, в ніч на 30 серпня в Москві було оголошено план "Килим", який вводиться напередодні можливої атаки. Про нього, крім столиці, також повідомляли у Тульській та Рязанській областях.

Вранці 1 вересня тимчасово закривали на приймання і виліт літаків аеропорти "Внуково", "Домодєдово" і "Шереметьєво", затримано і скасовано десятки рейсів.

Щонайменше 32 авіарейси затримано і 20 скасовано в московських аеропортах "Внуково" і "Домодєдово" в п'ятницю вранці, - заявляють журналісти кремлівського пропагандистського видання "РИА-Новости".

Пізніше російські ЗМІ повідомили, що вже щонайменше 61 авіарейс затримано і 23 скасовано в московських аеропортах "Внуково", "Домодєдово" і "Шереметьєво".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?