АТО на Донбасі: українські військові відбили потужний штурм бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

АТО на Донбасі: українські військові відбили потужний штурм бойовиків

АТО на Донбасі: українські військові відбили потужний штурм бойовиків
Джерело:  online.ua

Вранці 29 січня бойовики так званої ДНР влаштували обстріл промзони Авдіївки Донецької області і провели штурм позицій сил АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу антитерористичної операції.


Обстріли зі стрілецької зброї і мінометів почали близько 5 години ранку, наступ здійснили близько 7.00. "Вдалим маневром і контратакою підрозділи Збройних сил України зупинили противника і не допустили захоплення позицій українських військ. Сили російсько-окупаційних військ зазнали значних втрат", - йдеться в повідомленні штабу АТО.


Читайте також: Підійшов ворожий загін: з'явилися подробиці загибелі молодого бійця АТО


Інформується, що атака була проведена з метою звинувачення України в порушенні домовленостей між сторонами, і ситуація в районі Авдіївської промзони залишається напруженою. "Противник продовжує штурмові дії і не залишає спроб відтіснити українські підрозділи. На жаль, з нашого боку також є втрати", - йдеться в звіті.


Відзначимо, що за добу 28 січня в зоні АТО на Донбасі зафіксували 55 обстрілів по позиціях українських військовослужбовців, в результаті яких загинув один військовий.


Як повідомляв ONLINE.UA,  увечері 28 січня стало відомо про суттєве погіршення ситуації в районі Маріуполя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?