Аваков озвучив втрати Нацгвардії з початку АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков озвучив втрати Нацгвардії з початку АТО

Аваков озвучив втрати Нацгвардії з початку АТО
Джерело:  interfax.com.ua

За два роки проведення антитерористичної операції на Донбасі в підрозділах МВС та Національній гвардії України загинули 308 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в Facebook.


"За ці два роки в підрозділах МВС і Нацгвардії: загинули 308 осіб. У тому числі з добробатов - 205 (108 - нацгвардійці з Донбасу, Азова, Бат. Ім. Кульчицького, 97 - з батальйонів МВС). Отримали поранення 1228 чоловік. В тому числі зі складу добробатов - 701. Пропали безвісти - 41 боєць. У полоні - 10", - пише глава МВС.


Нагадаємо,  через колишній прикордонний контрольний пункт пропуску "Донецьк" до Росії вивезли 38 тіл військовослужбовців Росії, які загинули під час бойових дій на Донбасі.


Також розвідка зафіксувала втрати особового складу розвідувальних підрозділів 1 АК (Донецьк) Збройних сил Росії, які здійснювали диверсійно-розвідувальні операції у Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?